Kontakt & Bokning

Vi är otroligt glada att just du hittat till oss!

Sveagolf grundades för 14 år sedan med målet att kunna erbjuda dig allt du kan tänkas behöva för att uppnå din fulla potential inom den fantastiska sporten golf!

Sveagolf är stationerat med utbildningscenter och shop på Ingarö Golfklubb i Stockholm och numera även på Quinta Da Marinha i Cascais i Portugal. Vårt stora utbud av prispressade produkter för allt inom golf samt vårt utbud av golfresor finns även online på våra respektive sidor. Vare sig du behöver hjälp med utrustning, med din sving eller din puttning, med omgreppning av dina klubbor, med var du ska åka på golfresa eller kanske rent av hur du ska få dina nära och kära att börja med golf – så finns vi här för dig!

Att åka på en golfresa är en fantastisk upplevelse! Att tillsammans med andra människor som delar ditt intresse för golf få uppleva vad ett land har att erbjuda för just dig är både intressant, stimulerande och roligt. Tack vare våra många år i branschen som givit oss både kunskap och erfarenhet, är vi säkra på att våra upplägg för de resorna vi erbjuder kommer att falla dig i smaken. Vi lämnar inget åt slumpen och vi vågar påstå att i stort sätt alla som rest med oss gärna gör det igen!

KONTAKTA OSS HÄR FÖR ATT BOKA DIN RESA

ELLER RING OSS PÅ 08-54555660