Titanic Golf resort Turkiet

Äntligen kan du resa med Sveagolf till golfparadiset Belek! Det vackra området ligger utmed Turkiets sydvästra kustlinje till medelhavet, öster om staden Antalya, och anses vara ett av Europas bästa golfresemål!

 

 

 

 

Boende på fantastiska Titanic Deluxe Resort
Vi har efter noggranna efterforskningar valt ut det femstjärninga lyxresortet Titanic Deluxe. Här bor vi i eleganta 40 kvm stora superiorrum med vacker utsikt över området från balkongerna. Vi erbjuder våra resenärer all-inclusive under hela vistelsen, och här kan man välja och vraka bland hotellets enorma utbud av mat och dryck och en spännande matupplevelse väntar vid varje måltid! På hotellområdet finns givetvis en mängd aktiviteter, så som gym, pooler, bowling och mycket mer. Vi är övertygade om att du kommer att trivas ypperligt på detta eleganta och trivsamma hotell!
Den intilliggande banan Titanic Golf Course
Alldeles intill hotellområdet ligger Titanic Golf Course, en 27-hålsbana uppdelad i tre slingor med olika karaktär. The Mediterranean erbjuder makalösa vyer när den slingrar sig fram längst havet, medan The forest-slingan spelas på en något smalare bana kantat av pinjeträd vilket ökar svårighetsgraden något, men det öppna landskapet under träden gör det lätt att finna sin boll. Den tredje slingan har fått namnet The River, då den spelas utmed floden Beşgöz, och är av behaglig parkkaraktär med det vackra Taurusbergen som bakgrund. Svårighetsgraden på banans tre slingor generellt är, till skillnad från många andra banor i området, av mer behaglig typ och passar därför de flesta. Fairways är förhållandevis platta och natursköna vilket gör att du gärna går, vilket många föredrar! Självklart ingår transport mellan klubbhuset och hotellet!

Anmäl ditt intresse här, så meddelar vi dig direkt nästa avresedatum!

 

 

Skärmavbild 2019-06-27 kl. 10.54.22 Skärmavbild 2019-06-27 kl. 10.55.20 Skärmavbild 2019-06-27 kl. 10.54.54